Vid protokollet: Annica

lördag 10 november 2012

Lergryta..

Morsning !!

Helger e ett bra påhitt... Synd att de går fort över !!  Denna vecka bara flög iväg. Vips var det fredag och man fick stämpla ut från "Drives" :-)

Måste bara nämna att röstningen gick BRA. Det finns hopp för mänskligheten, en klar majoritet röstade JA till att gå ner i tid/pengar för att "rädda" kvar de 25 st som annars skulle varslas !! Jag är stolt och glad över er alla...

Men jag förstår även de som röstat NEJ. För har man inte en enda minut i kompsaldot, kanske ensamstående med barn, och lever nog knapert ändå så måste man ju "tanka" på sig själv.... Eller få se,,, det är ju INTE DE som röstade nej, det var ju de med hundra komptimmar och hästhandlar plånböcker som sa NEJ.

 "Den girige samlar pengar som om han skulle leva i evighet, den slösaktige sprider dem som om han stod inför döden" cit: Aristoteles

Nog om detta, idag har jag sett ett avsnitt av Revenge.. Satan i gatan sååå bra serie det är !!! kanal 3 visar den på torsdagar,,,, otroligt spännande. Och vad som oxå ska bli spännande är dagens middag. Har haft min LERGRYTA i blöt sen igår. Kom på att jag aldrig använt den :-) Såå igår köpte jag kött och får väl hoppas på att det hela blir ätbart..



T4.....

1 kommentar:

  1. Efter vårat geniala spelande på allt utom trav ikväll kan ni gå hem redan i morgon! Tjilivippen kasta in handduken direkt! PS vart middagen bra?

    SvaraRadera