Vid protokollet: Annica

måndag 12 oktober 2009

Måndag.

Ska snart iväg mot Mellansel.. Passar på att skriva några rader om helgen!!


Fredag kväll kom Syrran över med slinghätta och väteperoxid, mitt hår behövde en duvning för det kändes tråkit råttfärgat.... Såg på Idol under tiden och så mycke jävla tragiskt vad dåliga de va!!! Har inte detta program gjort sitt snart?? Tyck de flesta hade passat bättre FRAMFÖR tv´n en fre kväll sjungandes singstar med oss andra onyktra skrålande typer.


Lördag drog jag och brorsan iväg te Klingre för att se lite Folkrace!! Kul men fruktansvärt kallt..... Gick väl inte bäst för Ö-viksåkarna denna dag. Men självklart hade vi iaf en kvinna från ÖMK i A-final för damer... Starten gick och sekunderna senare snurra hon ett varv på startrakan, hamnade därför sist, men så kan de gå!!!! Ingen av Polarna på Hägglunds såg vi i några finaler heller, men nästa år då jäklar!! Åt både Körven och en burgare, även nå kaffekoppar slank ner, bra mot kylan!!


Spenderade resten av lör kvällen hos Ingrid i stor staden, vi fick i oss vin och skruvade ihop ett st bar bord.... Lyssnade även på juste musik via YouTuben, gamla klassiker som Boney M och Abba....


Ja och nu hinner jag inte orda så mycke mera, in i duschen och Mot " blötjärnsbranschen".



Ha det gött ALLA...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar